GSM larmsändare tänkt som ett komplett enklare larm för t.ex sommarstuga, arbetsbod eller liknande mindre lokal. Anpassad för att enkelt stödja styrning av värme och frostskydd i flera zoner, samt möjlighet att bygga ut med ett stort antal trådlösa sensorer och givare.

Fjärrstyr värme/kyla för stugor, husbil, båt eller arbetsbod eller liknande.

Undvik sönderfrusna rör med Heatlink som frostvakt, styr din värme för att hålla 4-10 grader eller aktivera värmeslinga i vattenrör vid en förinställd temperatur och undvika kostsamma skador.

Kom till en uppvärmd stuga, där du kan starta element/värmepump eller liknande med ett SMS och höja temperaturen till inställd komfort-temperatur.

Med enkla tillägg i from av trådlöst styrda enheter kan du styra t.ex belysning eller liknande i upp till åtta ’zoner’ med obegränsat antal enheter i varje zon.

Heatlink kan även fungera som ett komplett mindre larm med trådlösa sensorer på dörrar och fönster, IR-detektorer, brandvarnare eller andra typer av sensorer för temperatur eller översvämning mm.

Varnar vid strömavbrott. Heatlink har ett inbyggt backup-batteri för att kunna fungera i upp till 24 timmar utan laddning från vägguttaget, och kan enkelt konfigureras att meddela när strömmen försvinner eller kommer tillbaka.

Plug & Play installation. Vid i många fall då din värmepump eller eller element för tillskottsvärme är kopplad på eluttag med sladd kan du enkelt installera det själv. Vid användning av fast monterad trådlös brytare krävs elektriker t.ex för koppling till golvvärme eller i säkringsskåp för att bryta ett fast installerat element.

ALLMÄNT
Artikelnummer 7904
Mått (B x H x D) 170 x 70 x 23 mm
Vikt ? g
Temperaturområde -10 till 70 C
Driftspänning 230 VAC (12 VDC Nätadapter inkl.)
Kapsling IP41
Internt batteri Li-Ion, 3.7 V 760 mA
Strömförbrukning 0,5 W medel, 27 W Max
GSM/GPS
GSM 900/1800
GPS Ja
SMS styrning Ja
Antal larmnummer 8 st
Antenn (ingår)GSM 1/2-vågs spröt, 2 dBi
AntennkontaktSMA Hane
LARM, INGÅNG/UTGÅNG
GeoFencelarm Nej, GPS stöds ej
Spänningslarm 2 st (internt batteri & extern matning)
Utgång trådbundet 0 st
Utgångar trådlösa 8 kanaler
Ingång trådbundet 1 st (temperaturgivare)
Ingångar trådlösa 6 st (varav upp till 4 st temperatursensorer)
Skalskydd Nej
Temperatursensor (inbyggd) -20 till +50 C
FjärrkontrollEj inkl, stöd för upp till 5 st

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.